thank god it´s friday.


Skolveckan är äntligen över och det ska bli skönt med helg. Trots all press och stress som härjar finns det ändå rätt många saker som gör mig glad.
  • Jag har haft en jättemysig kväll med Marie. Film, godis, vaniljte, cigg, få skjuts hem, apple dator..kan det bli bättre?
  • Jag har fått MVG på precis allting jag gjort den senaste perioden.
  • Har lånat systemkamera över helgen.
  • Eventuellt ut och foto med Martin i helgen.
  • Pappa kom hem med en stor påse chailatte.
  • Nytt studiebidrag idag.
  • Det är bara 14 skoldagar kvar tills jullov.
  • Att känna på att vara ett barn igen; skriva önskelista.
  • Och ikväll ska jag hem till Ronnie & Emelie på mysig middag.

vinter-kris.


Jag ska vara konkret, bestämt verklighetstrogen! Nu är allt bara grått och trist, fasansfullt tråkigt! tråkig mat, tråkigt väder, tråkiga kläder. När allt är tråkigt vill man bara drömma sig bort till reprisen utav sommaren som varit. Jag längtar till lovet, att den skall bli fantastisk!  Men tänk om mina förhoppningar kommer svika mig?  För det känns i ryggraden att överskattelsen knäcker mina kotor och vem ska ta emot när jag gör upptäckten? vem tar emot när allt går emot mig?

verklighetstrogen.. trampa i hundskit.. nu går jag och lägger mig!



att rensa tankar.


Ikväll vill jag verkligen inte bry mig om något annat än mig själv, så höj musiken som tar mig vart jag vill. Det är vad jag äter just nu. Det är vad jag håller om på kvällarna. Det är vad jag lyssnar på med mitt hjärta. Musik är det bästa som finns! Beirut är det bästa som finns! Men ändå? är det någonting som fattas.

Just nu känner jag; glädje, oro, längtan, saknad, bekymmer, empati, lycka. Alla dessa känslor skapade av människor omkring mig som jag bryr mig om samt alla resultat från skolan jag får. Det råder delade meningar inuti mig just nu.
Men tanken på att jag kan göra vad jag vill, bara jag försöker, gör mig glad. Men ändå? är det någonting som fattas.


Ja, på vissa plan händer det mycket omkring mig. Människor försvinner. Människor jag vill ska stanna kvar här hos mig och aldrig försvinna härifrån där jag ligger just nu. Vissa saker och vissa personer har varit och är helt enkelt viktiga för min andning. Egentligen orkar jag inte skriva om hur jag mår, för i överlag mår jag faktiskt bra. Det finns bara saker jag inte kan reda ut längre, saker som hänger löst som jag inte kan fiska upp. Jag har hört om man älskar någon högt ska man våga släppa den fri. Ibland är det bara dags även om man inte innerst inne känner sig redo för det.


Har skrivit i min bok idag. Jag hade tappat bort den men jag fann den idag. Den är nästan full nu.
Menas det att vi själva är tomma?
Nej!


gladelig dag


För ovanlighetens skull tänker jag ej skriva ett destruktivt inlägg denna dag. Idag mår jag utomordentligt bra, trots att kvällen är uppbokad mestadels av plugg känner jag glädje från topp till tå. Jag har prestrerat bra och uppnått det mål jag länge knogat efter att få. Jag är även djupt tacksam till den person som onekligen stödjer mig när allting känns tungt och dystert. Detta inlägg blir dessvärre ganska kort, på något vänster är det svårare att uttrycka sina gladeliga känslor än sina nedrivande.

all my love.

RSS 2.0