you´re the light by which I travel into this and that


Lanskapet susar förbi och jag förnimmer en doft av våren. Dagens solsken samt carls magnifika sällskap ingav  sannerligen ny energi.


Jag hade lovat mig själv att intensiv plugga matte till klockan halv 10, men kunde inte hålla detta avtal. Jag betraktar min tjocka mattebok med ren avsmak.  Inga kompromissförsök tillåts. Pressen är starkare än viljan.
Istället ligger jag stilla, blickar ut, försjunken i mina tankar. Jag är omringad av levande ljus, och i bakgrunden spelas jens lekman. Ytterst avkopplande. Mina tankar som länge hopat sig, likt våg på våg i ett rytande hav, bearbetas bort. Jag vill inte längre påtala din felaktiga handling.

wonderwall

Jag har haft en mycket bra start på helgen. Myskväll med min älskade Carl är mycket uppskattat.
Ikväll ska jag på tjejmiddag hos Mathilda.  Kommer förhoppningsvis bli en mycket trevlig kväll. Gillar människorna väldigt mycket tanke på den relativt korta tid jag känt dom.
Har en vinflaska vid namn "happy cat", väldigt söt flaska och hoppas att den även smakar så. 
 
Matteprov på tisdag, har ingen motivation till att plugga för tillfället.  Inte för att det är så tråkigt men att jag hellre sysselsätter mig med saker som inte har något med skolan att göra under helgens gång.
Efter matteprovet är planen att eventuellt åka en sväng till staden, tänkte fråga Carl om han vill följa med.

Because maybe 
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall

not my people

I will call them my people,
which were not my people
and her beloved,
which was not beloved

Idag, frustrationen, ilska.
Visst att ens vänner kan agera felaktigt ibland, men jag tar avstånd från dom då gör om samma procedur fast med andra bortförklaringar när jag tydligt sagt hur allt ligger till. Min mening är sluta vela, du lägger över dina problem på mig! Vänner är faktiskt inte alltid kapabla till att ständigt höra problem och diverse konflikter. Speciellt inte när jag har mycket annat som ständigt cirkulerar i mitt inre.
Jag är enbart ansvarig för mig själv och jag tänker sluta med att försöka tillfredställa alla andra som ett jävla helgon.
Det känns ibland som männsikor försöker styra mig, för i deras baktanke vet de att det finns en möjligthet då jag är för snäll mot de jag håller varmt om hjärtat. Att ta mig för givet verkar vara de flestas specialitet då de vet att jag inte släpper dom i första taget. Är jag så dålig att visa att jag behöver omtanke ibland, behöver jag säga det rakt upp och ner?

hej kära dagbok


Skör, vass, utstickande revben
Ideal, krav, skönhet, existens , utvärdering, inskränkt ,utsida, innehåll.

så komplext och ytligt så djupt och synligt.

 

Förutom min trötthet känner jag mig faktiskt ganska tillfreds med mig själv.
Jag har inga betydande bekymmer, inga saker som tynger ner mig för tillfället. Har världens feeling, får hålla tummarna mot stjärnorna att det inte endast är temporärt.
Jag har börjat identifiera mig med mig själv, ytterst framgångsvänligt,  anade narcissistiska personlighetsdrag har börjat träda fram. Vilket kan vara positivt så länge jag inte möglar bort framför spegeln. Ironi!
Jag misstänker att det är min omgivnings goda inflytande som påverkat mig.


 


 

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0